Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa Gt проблем със прозорците

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa Gt проблем със прозорците

Здравейте колеги, отскоро карам алфа GT 1.9jtd и съм супер доволен, за щастие уцелих доста читава кола. Колата върви перфектно няма почти никакви забележки, но наскоро ми се наложи да пътувам на дълъг път и забелязах че при висока скорост от прозорците доста шуми което е доста досадно и също така като я мия с водостуйката от горе през прозореца пропуска вода(не много, но е досадно всеки път да мия стъклото и отвътре). Та въпроса ми е някой може ли да ми даде съвет какво да направя че да се реша този проблем. Четох за някакво рестартиране на прозорците(отваряш прозореца задържаш копчето надолу 10сек. после затваряш и задържап копчето нагоре 10сек.), но пак няма ефект . Ще съм много благодарен за съвет.

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 14:10.

Comment

В уплътнението има жлеб в който трябва да влезе стъклото като се вдигне.Когато стъклото е изместено не влиза в този канал и ефекта е точно този-свисти и влиза малко вода.Проблема се отстранява лесно.Махаш кората на вратата и регулираш стъклото да си влезе в канала,това е.Не сменяй никакви уплътнения!!!
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
        В уплътнението има жлеб в който трябва да влезе стъклото като се вдигне.Когато стъклото е изместено не влиза в този канал и ефекта е точно този-свисти и влиза малко вода.Проблема се отстранява лесно.Махаш кората на вратата и регулираш стъклото да си влезе в канала,това е.Не сменяй никакви уплътнения!!!

Потвърждавам. И моя десен прозорец започва да свисти със скорост над 180.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          Потвърждавам. И моя десен прозорец започва да свисти със скорост над 180.
          Явно всички го имаме този проблем
          Alfa Romeo GT 2.0 JTS
          Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
          Fiat Brava TD100

Comment

Аз вече го нямам
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
            X